El dilluns 24 de gener va tenir lloc l’acte d’inauguració de l’Oficina del Cònsol Honorari de la Federació Russa al Principat d’Andorra Narcís Sosías Tomàs. L’acte solemne va comptar amb la presència de l’ambaixador de Rússia a Espanya i simultàniament a Andorra, Yuri Kortxaguin,  del cònsol general de Rússia a Barcelona Alexander Pankov, ministres del Govern d’Andorra, entre els quals la ministra d’Afers Exteriors Maria Ubach Font, parlamentaris i alcaldes d’algunes ciutats d’Andorra, així com destacats representants del món empresarial i de la vida social del Principat.

D. Narcís Socías Tomás i l’embaixador de Russia a Espanya

En la seva intervenció, l’ambaixador Yuri Korchaguin va assenyalar la importància de treballar per protegir els interessos dels ciutadans russos a l’estranger i va expressar la confiança en Narcís Sosías Tomàs, nomenat cònsol honorari l’agost de 2021, que contribuirà al desenvolupament de les relacions rus-andorranes. .

En honor a l’inauguració de l’Oficina del Cònsol Honorari, va ser convidada l’Orquestra Filharmònica de Barcelona a interpretar obres de compositors tan cèlebres com Mozart, Vivaldi i Txaikovski, Sibelius i Bartok.

#

Comments are closed